Gratis Översättning
 

översättning svenska engelska gratis
 

Babylon 8

Babylons nya och spännande funktioner :

 • Enkelt att installera – bara ladda ned och kör

 •  

 • Enkelt att använda – översätt med en musklick
   

 • Översättningar till och från 75 språk

 • Full hemsidaöversättningar - Nyhet!!
   

 • Full dokumentöversättningar (Word, PDF, Text) - Ny!
   

 • Integreras problemfritt i Microsoft Office stavkontroller - Ny!
   

 • Ledande lexikonpaket - Oxford, Merriam Webster, Van Dale, Langenscheidt, Wikipedia mm.

 Gratis download!

översättning svenska engelska

“Babylon är utan tvekan den mest nyttigaste och intuitive ordboken och översättelseverktyget för
användning med datamaskin” About.com
Babylon 8 Translation Software
 

C|Net DownloadZDdNetPC MagazineTop 10Tucows


 

Babylon tjänar till att vara användbar ordbok och översättning programvara som hjälper till att översätta fraser, ord, siffror och punkter i alla språk som möjligt. Denna programvara är ännu i stor utsträckning krävs för att översätta texter eller ord och omvandla numeriska siffror i Excel, Word, webbsidor, e-post och direktmeddelanden applikationer bud. Den Babylon mjukvaran öppnas utmärkt i ett fönster som erbjuder översättningen eller lexikon eller uppslagsverk resultat även utan att orsaka några störningar för arbete flödet av användare.

Ctrl + Högerklicka är standard aktiveringen nyckel som används under Babylon installationen. Kombinationen initierar sedan översättningstjänsten erbjuds av mjukvara inom en kort tid. För att översätta text till exempel en punkt, kan användarna klicka på ord som förekommer i texten vilket gör det möjligt att programvaran automatiskt fånga den angränsande texten och inleda hela översättningsprocessen. Dessutom, i fall som helst missar särskilt användaren Babylon Klicka konfigurationen kan man alltid placera system musen på Babylon ikonen för att se verktygstips automatiskt poppar upp med Babylon Klicka.

Dessutom kan användare öppna Babylon Configuration kallat "Översätt och stavning" för att ha denna Babylon Klicka. Klicka på frasen, term eller ord som måste översättas och ha omedelbar översättning, uppslagsverk och lexikon resultat. Den Babylon översättning resultat lyfts fram för användarna i Resultat fönster av programvaran. Det finns även möjlighet att Fler resultat om användaren vill ha lite mer översättning resultat.

 home / Babylon translate / free / search /

översättning svenska engelska gratis